læs højt

Det er snart ved at være en del årsiden man højt og flot blev lovet super fiber forbindelser til landistrikterne. Selskaberne bag ideerne valgte dog i stedet at lave forbindelserne til de små byer i landområderne. Her kunne de ikke sælge til kunderne, her havde de fleste en fornuftig forbindelse med TDC, til en noget laver pris.

Vi på landet blev derfor ladt i stikken, og her mere end 5 år efter at vi burde have haft en ægte bredbånds forbindelse, har vi stadig noget der minder om en K 56 forbindelse. Mange steder kan man da få en trådløs forbindelse. Det er fint hvis man bare skal surfe lidt på nettet, her betyder det ikke noget hvis man har lidt udfald engang i mellem. Ønsker man at spille lidt sammen med nogle venner over nettet, vil man snart opdage at det ikke rigtig fungere.

Som hjemme arbejdsplads, nej ikke her, du bliver altså nødt til at tage bilen, og kører på arbejde, nu er du mere en tre gange blevet smidt af serveren med timeout. Eller den fil du er ved at uploade er gået istå igen og nu må du så for femte gang starte oploaden igen…….

Mange virksomheder er ved at gå over til cloudcomputing, glem det hvis du bor på landet du mister konstant noget af dit arbejde, når du blir smidt af med timeout.

mail per@fam-borch.dk

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?