wp-ekspertens hjem
læs højt

Det er vist ikke nogen hemmelighed at jeg er træt af være syg. Jo det kan da godt være hyggelig at have et par dage fri gå at hygge sig med en kop te og en god bog. Men det kan vist ikke sammenlignes med at være syg på den måde jeg er syg. Jo der er da stadig ting jeg kan gøre og jeg er da også det man kan kalde selvhjulpen, men så er det da vist også ved at være sagt.

Jeg har eller altid glædet mig til at få lidt mere tid til min hest. Det er dog langt fra hver dag jeg har så meget overskud at jeg kan klare at strigle den. Så det er da godt at jeg stadig har min ældste datter boende hjemme ellers ville jeg ikke kunne klar at have min hest stående. Der skal jo også muges ud hver dag. Det er også træls at jeg heller ikke kan klarer at ride en tur på hende mere.

Jeg er simpelthen alt for svimmel til at jeg tør sætte mig op på hende. Og da jeg stort set har konstante smerter i brystet så er det nok ikke lige det jeg bør kaste mig ud i.

jo jeg kan da læse lidt i en bog eller surfe lidt rundt på nettet. Bare jeg holder mig fra noget der kræver at jeg skal koncentrer mig eller anstrenge mig det mindste fysisk så kan jeg godt klare nogle enkelte timer. Det med at køre bil er efterhånden blevet noget jeg helst afholder mig fra, de 5-7 km til købmanden er rigeligt for mig.

Sidste weekend var vi til fødselsdag i familien 2 gange. Selv om jeg prøvede på at være helt udhvilet i forvejen så var jeg helt færdig hele mandagen, sov stort set hele dagen.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?