Jeg startede denne blog for mere end 10 år siden..I tiden op til at jeg kom på førtidspension. Du vil meget om haven der er et af mine vigtige projekter og sammen med frivilligt arbejde giver det  livet mening og indhold.

Jeg elsker arbejdet i haven, og nyder de mange små men bestemt ikke uvæsentlig oplevelse man får fra naturen, for mig er det ikke blomster jeg lige tænker på når man siger have.. jeg tænker mest af alt køkkenhave, ærter, bønner, gulerødder, rødbeder og kartofler. ikke at man sparer en masse penge. ved at dyrke det selv..
Nej det er glæden ved at høste noget man selv har dyrket. Vi dyrker ikke tingene økologisk; men på på ansvarlig måde uden sprøjtegift.
Det betyder dog også at der er ting der er lidt svære at lave herude. og at vi skal bruge alternativer til gift i for af fiberdug.. desværre er vi på den måde med til at bidrage med plastik i miljøet på den måde.. ikke at vi smider noget ud i naturen men solen og vinden nedbryder noget af det i den tid vi bruger det..

og det er vel et spørgsmål om at efterlade mindst mulig aftryk på miljøet.

Haven er fyldt med aktiveter en stor del af af året og er en god måde at styrketræne på.. og motionen tæller da også med i det store regnskab.. her kan virkelig spare store penge.. men samtidig kan nyde naturen.

Glimt fra haven 2018