Det går vel egentlig godt

læs højt

Nogen gang føler jeg at jeg burde bruge krudtet på at komme i arbejde.. så godt føler jeg at har det… men der er nu også dage hvor jeg bare er trat trat….træt. 

Jeg føler dog at passer jeg lidt på så kan jeg rigtig meget. I sidste uge var det kartoflerne der kom op af jorden det er ikke noget der bare lige sker af sig selv.. det foregår på den helt gammeldags metode med at løsne jorden i kammene også ellers ned på knæ finde kartoflerne med hænderne.. 

vi havde sat et par rækker mindre her i år.. men brugte lidt mere tid på at passe kartoflerne..udbyttet det er det bedste vi har haft i rigtig mange år.. ca 400 kg.. så det skal nu nok få os gennem den kommende vinter.

Vores drivhus har også været yderst gavmild og har siden juni givet et dejligt tilskud til den daglige husholdning med alt lige fra tidlig persille, kål, salat, tomat og peberfrugter. Det har dog været en udfordring med de mange dage med høj sol fra morgen til aften..

køkkenhaven
køkkenhaven

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?