Det er kun på cykel at ned af bakke er positiv

wp-ekspertens hjem
læs højt

13-04-2009

Det må sgu da siges at være en offday. Stod op ved 8 tiden fik min medicin og morgenmad og gik så hen for at hvile mig igen. Jeg følte mig svimmel og havde smerter hele tiden. Godt at jeg skal op på sygehuset til kontrol i morgen for det her bliver helt sikkert ikke ved med at gå De sidste 3 – 4 uger har perioderne med smerter blevet hyppigere og er blevet længerevarende. Så det er ret åbentlys at der skal gøres et eller andet hvis det ikke skal få ende enten med en blodprop eller i værstefald døden.

14-04-2009

Heller ikke idag var jeg frisk fra morgenen, det på trods af at jeg havde taget det med ro de foregående dage. Og egentlig burde være udhvilet..
Da vi kender parkering forholdene ved Vejlesygehus kommer vi derned i meget god tid. Der er da også et stykke at gå fra den anden ende af parkerings pladsen. Næsten uoverkommeligt langt for mig. Der var var godt nok langt op af trappen i det ”Blå Tårn” som afdelingen kaldes. Der var fyldt godt op i venteværelset. Ikke en eneste ledig stol. Lidt heldig har man så lov at være den foregående patient var ikke kommet så vi kom til i løbet af et par minutter.

Jeg havde det som jeg ville kalde trælse smerter i brystet og fik foretaget ekg og blodtryk med disse smerter. Heldigvis var der ingen rytmeforstyrelse at se på hjertet men blodtrykke lagde nok lige i over kanten, 160 / 85. Der var lidt snak om ryge stop. Jeg er da også kommet ned under hvad der ca svarer til 8 cigaretter om dagen så springet er slet ikke så stort. Rent medicinmæssig var der ikke rigtig noget der kunne ændres på da jeg i forvejen for maksdoser i på alt. Så min journal blev videresendt til Skejby, for at blive taget op på lægekonferencen, så nu afventer jeg et svar derfra. Det er nu ikke helt rart at få at vide at man ikke kan mere med medicinen, når man så samtiddig ved at operation heller ikke er vejen frem. Så lige nu kan det egentlig godt se lidt gråt ud selv om solen rent faktisk skinner.
Det er ikke længere en god ide jeg er chauffør i en bil. Jeg skal undgå overanstrengelse, ophidselse og sex er nok heller ikke længer safe.
Alt sammen ting som jeg nok egentlig i forvejen vidste.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?