wp-ekspertens hjem
læs højt

Jo det var i denne uge at foråret kom til danmark det er ganske vist. Høj sol over landet og temperatur der sneg sig op på 12 grader det.

Jeg forsøgte mig med at lave lidt i denne uge. Det er dog lidt træls at viljen rækker længere end min fysiske formåen jeg når aldrig at stoppe inden jeg crash’er, jeg ved jo godt hvor min grænse er men man kan jo da lige nå at lave et eller andet. så må man jo betale bagefter.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?