wp-ekspertens hjem
læs højt

På trods at at jeg tager det med ro, sørger for at få min søvn og hele tiden passer min diæt. Så føler jeg ikke at mit helbred bliver det mindste bedre, nok nærmere tværtimod.  Prøver på at få al den motion jeg kan klarer. Det er nu  ikke så meget, for bare en tur over gårdspladsen er nok til at det begynder at gøre ondt. Jo, Nitroglyserin hjælper skam, men der skal mere og mere til inden det bliver bedre.  Det bliver ikke til megen spil på computerne da det også tager for megen energi…

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?