læs højt

Så varer det ikke længe inden jeg bliver forhindret i at bruge E-post, tast selv ved skat, net-banken, bestille tid og medicin ved lægen er ikke mere muligt, de daglige nyheder over nettet, samt masser af andre ting jeg gennem mere end 12 år havde vænnet mig til over nettet er ikke længer muligt.. jo vi er i sandhed kommet til at leve i udkants danmark.

Den kommende tid kommer nok til at gå med at kører en del rundt for at få afmeldt den digitale borger… jeg har kigget på forskellige andre muligheder for at få en internet forbindelse der bare fungere nogenlunde men har måttet konstatere at der kun er en NMT løsning prisen er desværre alt for høj, så det er ikke et reel mulig hed for mig.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?