læs højt

Det er ikke for at jeg den der mest social anlagt og er måske heller ikke den der snakker mest.. men det at komme ud og og være fælles om nogle projekter.. betyder at man har noget engagere sig i..

jeg har opdaget at det at har en kollega, at holdepause med, får en til at koble lidt af .. og give en mere energi til at lave mere,. og det at få lidt nye indspark til noget man arbejder på .. er noget der virkelig kan flytte en i den måde man tænker på.

Det at gøre en forskel, det er noget betyder noget, nå man kommer til enden af dagen..

Og da jeg ikke kan yde den store fysiske indsats, er det vel kun naturligt at jeg bruger de kompetencer jeg jeg har inden for IT verdenen.

Og jeg kan gå ind og løse mange af de løse ender man ellers ville skulle bruge en IT supporter til..

2 dage om ugen er jeg til rådighed som frivillig Herning og Ikast. Begge steder er det på de lokale frivilligcentre, her er der altid plads til nogen det kan give en hånd med hjemmeside og med poste indhold.

Jeg kan ret hurtig sætte mig ind i og arbejde i de fleste CMS’er WordPress, Joomla, Drupal og Umbraco er dem jeg mest erfaring med at bruge.. og kan her i vid udstrækning yde support. Der hvor de fleste bliver udfordret, har jeg lige lidt flere værktøjer i værktøjskassen. 😉

Men hvorfor er det lige at jeg smider 20 timer om ugen i det frivillige Herning og Ikast-Brande.

Jeg mener at det vigtigt, at selv om vi er førtidspensionister, så bør bliver ved med at udfordre os selv.. og blive ved med at bidrage til samfundet. På den ene eller anden måde..

Set i lyset af at jeg knapt havde overskud til at starte bilen køre en tur til købmanden for 11 år siden. Så er det meget at jeg lægger mere end 20 timer i det frivillige arbejde hver uge. Ja jeg presser mig selv.. til at lave lidt mere hver uge. Og der er vel mere en 10 års arbejde i mig endnu.. jeg skal bare huske at holde mig til det jeg er god til inden for de fysiske rammer jeg har at gøre godt med.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?