læs højt

Ja det er sandt at vi skal vænne os til en ny måde at leve på Café livet får i den grad et skud for boven.. og det at vi mødes med mange forskellige i løbet af en uge skal til at om vi skl løbe den risiko.. ikke bare for os selv men også for den familie vi har.. Vil man møde mange mennesker i løbet af ugen.. så kan vi være en del af resten af familien..

Bortset fra det så er det blevet forår og vi er så småt gået i gang i haven igen.. det har været noget af en træls vinter.. masser af blæst.. og jeg ved ikke hvorfor… men igen i år har vi mistet et drivhus. vi har mistet et par tagplader over fyrrummet. det er træls.. så selv om jeg ikke får en masse arbejde med foreninger.. så kommer jeg ikket til at kede mig..

Det er over en måned siden jeg sidst har været sammen med mine børnebørn og jeg savner dem.det er altså ikke helt det samme at se dem på skype.

Jeg tror ikke at vi kommer til at bruge det at kommet til rejse gå til festivaler, koncerter. og de steder hvor der er mange mennesker forsamlet på en gang. Tilhører man den gruppe af mennesker der er i den åbenlyse risikogruppe / skal man selv udvise disciplin drage omsorg for / og leve efter at de dårligt tåler at blive smittet. Jeg er selv i den gruppe. og agter da også at leve efter at jeg ikke har ret godt af blive smittet med COVID [19]

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?