wp-ekspertens hjem
læs højt

Det er vist godt at jeg har et par aldrende computere at lege lidt med. det kan i kortere perioder godt hjælpe med til at holde tankerne lidt væk fra sydom og elendighed. Selv om det nu ikke skal drille ret meget før at jeg bliver mindet om at der er noget galt med mig.

En ny maskine er oppe at køre Debian ser nu ud til at kunne køre på min gamle 2,4’er: Det kan da godt ske at det er en gammel svend men så er den da heller ikke mere forældet. I langt de fleste tilfælde er maskinen både større og hurtigere end mange af de bærebare maskiner der sælges i dag.
Det har dog taget en del tid at få alle plugins til internet og tekstbehandling til at fungere optimalt, men alt er ved at virke som jeg gerne vil have det til at gøre. Det er nu kun Nvidia kortet der mangler de sidste drivere.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?