læs højt

Det er dejligt at det hele så småt begynder at åbne op igen, For en del mennesker bliver bekymringerne ikke mindre, i takt med at afstandskravene mindskes, selv føler jeg at det bliver sværere at begå sig når man er ude i nødvendige ærinder..

Afstandsændring vil kun give få ekstra smittede

Professor: Jan Pravsgaard Christensen

ForsigtigPer

Jeg ved godt, at jeg kommer til at fremstå som en forsigtigPer, når jeg vil håndhæve, at jeg ikke kan deltage de steder, hvor jeg føler at det kan udgøre en risiko for mig.. Det er svært at sige fra, men det er det jeg har valgt at gøre!

Det er forår igen og det med og der er ved at være gang i køkkenhaven .. jeg plejer at så de fleste urter og grøntsager omkring den 15. maj, i år er ingen undtagelse.. og det er både hårdt og sundt at komme lidt ud i haven igen.. jeg kan godt mærke at jeg ikke er 25 mere.. og at jeg har 1 iskias der driller mine ben.. det er først når jeg kommer op bevæger mig at den for alvor driller .. så jeg bliver nemt fristet til at blive siddende for længe bag skærmen..Og det er lidt en ond cirkel da bevægelse er med til at lindre smerterne.

Det er skønt at det igen er tid til Køkkenhaven.. ganske vist er det lidt for hårdt for 1 som mig, men nu er kartoflerne ved at være sat.. så er der jo bare lidt persille og gulerødder der skal sås. Haven og familien kommer til at tage mere tid.. og det storesamfund.. kommer til at skulle tage varer på sig selv..i hvert fald indtil at det er sikkert for mig at færdes derude..

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?