Dagbogen om livet ved Karstoft nær Brande

læs højt

Jeg har skrevet dagbog i mange år.. ikke at jeg har fået skrevet så meget hver dag. Det er kun små glimt at mit liv der er kommet med ud på min blog, jeg har bestemt mig for at jeg vil prøvet at gå det igennem.. for det må da kunne give et billede af mig og mit liv.. og måske kan der kommer en god fortælling ud af det

Det må blive et nyt vinterprojekt.. at få sorteret og få sat lidt styr på alle mine notater. Jeg tror det bliver et spændenede projekt at komme i gang med. Men ind til da så står der en sommer for døren.. og en masse frisk luft i haven.. jeg er godt i gang med køkkenhaven..det bliver nemt at få luget haven hvis der ikke snark kommer lidt regn.. vi trænger noget til en byge eller to.

I de mere en 30 år vi har boet her på ejendommen har vi haft en køkken have.. det er ikke meget den er blevet mindre de sidste år men det har ændret sig en del de afgrøder jeg dyrker .. alt det snegle er vilde med .. det er no go .. dog har vi langt flere bær. Og prøver at lave et lidt iceberg.. spidskål .. men det er svært at hold sneglene væk uden at bruge gift..så det bliver ikke til så meget.

De vilde blomster
Vores grøftekant i haven

Vi har naturligvis løg, kartofler, rødbeder, ærter, bønner, persille, persillerødder, porre og gulerødder. Køkkenhaven forsyner os det meste af året..med mange af de basale grøntsager i husholdningen. Det er mange år siden vi har været ude for at købe kartofler..

De sidste 8 år har jeg fået haven lavet om så den er delt op i rum.. og det er ved at fungere nu.. der er nu altid læ for vinden de fleste steder. Det gør det noget mere tiltrækkende at gå i haven for at lave noget selv om det blæser lidt.. og det gør det jo altid her i Vestjylland.

DEL:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?