wp-ekspertens hjem
læs højt

Det strammede lidt over brystet, en smule smerter måske men ellers havde jeg det fint fra morgenen af. Jeg nåede faktisk helt til Skjern inden det gjorde rigtig ondt.
Lidt nitroglycerin og jeg var klar til at arbejde, selv det nok ikke lige er anbefalingen at tage ekstra nitroglycerin og så fortsætte arbejdet, men nogen skal jo lave det.
Jeg nåede det jeg havde sat mig for skulle nå, så TV-bilen skulle være klar til arbejde den følgende uge.

Jeg må tilstå at batteriet var fladt da jeg nåede hjem til Karstoft igen. Det blev til en hurtig mad, herefter 5 timer Tung søvn. Inden aftensmaden, herefter slæbte jeg mig ind foran TV’et, smerterne fra brystet vente hele tiden tilbage selv efter at jeg havde taget ekstra medicin. Så jeg burde måske tage den lidt mere med ro..

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?