COVID – 19 onsdag uge 12

COVID 19

Danmark er lukket helt ned Det er kun dagligvarebutikker og Apoteker der er åben og så de steder de sælger take away der er åben alt andet er lukket. Selv sidder jeg hjemme og undgår unødvendig kontakt med andre mennesker.. og jeg har ryddet min kalender fuldstændig den næste måned frem.. En helt anden hverdag.. og det kan vel godt vise sig at det er sundt lige at stoppe og mærke efter om det ikke er en god ide gå et gear ned i aktivteter.

Jeg begynder at tænke lidt over om ikke den måde at stoppe samfundet op på. Ikke kommer til at koste en del medlemmer for mange foreninger og få endnu flere til at blive hjemme foran skærmen fremover. Men jeg vil nu ikke bekymre mig om det lige nu det er helt andre ting der fylder i mine tanker lige nu..

129 er indlagt indlagt med COVID 19 her er af de 24 på intensivafdelinger rundt om på de danske sygehuse. Det er alt sammen tal der er meget bekymrende og det lyde til at de tal bare vil vokse de kommende par måneder.

18. martsAntal indlagte i alt Heraf på intensiv Heraf i respirator
Region Nordjylland1011
Region Midtjylland1644
Region Syddanmark 122
Region Hovedstaden64104 ^
Region Sjælland2777
Hele landet1292418

Men alting nu er lukket ned .. så kan man vel lige så godt se lidt på de ting jeg har ladet ligge.. herhjemme og få lidt styr på omgivelser og få kigget lidt på huset og haven. Der er bestemt ingen grund til at sidde med hænderne i skødet og gå helt i stå. For som jeg ser det kommer det til at tage mere end 3 måneder ind man kan begynde på lidt mere social samvær med andre mennesker igen.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

wp-ekspertens hjem

Lidt om kunst / eller hvad er kunst

Skulpturer, tegninger, akvarel, maleri, det er vel alt sammen noget jeg har med hjemmefra, dog ikke lige fra min forældre, men min farfar havde dette gen, og han os stort set smittet hele familien, ja måske er jeg ikke så god til at tegne selv, men jeg har det kreative gen, og evnen til at formgive, er noget jeg har arvet fra ham.

WordPress VS Facebook

WordPress for alle.

Mine tanker om tekst, tale, kontorpakker, cloud løsninger og hjemmesider kontra Facebook.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Kom godt i gang med wordPress fra web4marketing

Kontakt informationer

  • Web4marketing.dk
  • v/ Per Borch
  • Salg@web4marketing.dk
  • Nr. Karstoftvej 17, 6933, Kibæk

Find os her:

Har du et spørgsmål ?