Covid 19 er luftbåren

efter corona tiden
Et studie viser ifølge nyhedsbureauet Reuters, at sygdommen Covid-19, som forårsages af smitte af coronavirusset, kan føre til svære neurologiske komplikationer som inflammation, psykose og febervildelse.
læs højt

Who

Who siger at der nu ligger tydelig evidens for at Covid 19 er luftbåren. Det betyder at forsamlinger indendørs er høj risiko områder hvis der er smittede eller syge. De første studier af senfølgerne af at have været syg med Covid 19 beretter om at mere end 10% aldrig kommer sig helt igen. og at der ikke er nogen forskel om på du er ung eller gammel når det gælder senfølgerne efter at have været ramt af covid 19.

Det er ikke kun hjerte og lunger der lider overlast efter sygdommen. En række forskere fra University College London (UCL) har skrevet om 43 coronapatienter, der har lidt af, enten en midlertidig dysfunktion i hjernen, hjerneblødninger, nerveskader eller andre alvorlige påvirkninger af hjernen.

Ferie

Så pas på jer selv derude og overvej om festen, ferieturen nu også er risikoen værd.. ja der ikke mange børn unge eller midaldrende der dør.. men 10% får mere eller mindre invaliderende skader for resten af livet.

Nedlukning igen

Lige nu lukker lande som Australien, Israel og Serbien, ned igen da der har været mange flere smittede her igen.. I USA er det ved at udvikle sig til kaos med 60.000 nye smittede hver dag.. og sundhedsvæsen der allerede har nået det maksimale af hvad de kan.. og at man nu kan forudsige en mangedobling af alvorligt syge om 2 uger.. Personligt tro jeg at Staterne kommer til at overgå det vi så i Norditalien og at vi kommer til at se mange væbnede konflikter der ovre .. og frygter lidt at USA Kollapser totalt inden vi når thanksgivings day..

Vi har kun set begyndelsen

Læste lige en reportage fra Yemen her i weekenden.. 3 verdens lande bliver ramt hårdt … rigtigt hårdt dernede dør 25% af de smittede..

.Jeg håber naturligvis at der er en kur i morgen… desværre er der nok ikke det.. det er på vej.. om ca tre – fire uger vil antallet af smittede i danmark eksplodere langt hurtiger end det vi så først på året … og vi kommer til at tøve med at lukke ned.. de kommer til at gå hårdest ud over unge og midaldrende.. da mange af dem i risikogrupperne har valgt at leve lidt tilbagetrukket.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?