wp-ekspertens hjem
læs højt

Ja det var egentlig meningen, at jeg bare skulle have lavet en ambulant ekkokardiografi, af hjertet men det gik sådan at de egentlig godt ville beholde mig, da de rent faktisk frygtede at det hurtigt kunne udvikle sig til en blodprop.

Sådan startede den 4. december 2008 for mig.

Resten af dagen gik med at komme ind på afdelingen (240) Der er bestilt en undersøgelse af kranpulsåren. Da det er her de frygter at der kan være en indsnævring. Mit blodsukker var hele dagen lettere forhøje, ikke pga. noget jeg havde spist eller for lidt insulin, men det faktum at den smule ekstra stress er nok til at få blodsukkeret til at stige.

I løbet af natten faldt mit blodsukker derimod ret kraftigt og jeg vågnede ved 2 tiden med symptomer på lavt blodsukker. Måske var den bolle jeg spiste til aftens ikke lige helt nok til at sove igennem på. Så efter en marsbar og en banan vente jeg til bage til sengen. Jeg blev vækket ret tidlig for at komme i bad og for at være klar til den forestående undersøgelse. Jeg skulle møde fastende, men måtte drikke kaffe vand og saft.

Det kan godt være lidt problematisk at skulle møde fastende som diabetiker, men til alt held havde jeg nået at spise i tide den foregående nat og blodsukker niveauet lagde stabilt helt hen over middag.

  Jeg kan vist roligt sige at jeg nok var en kende spændt på undersøgelsens udfald. Og jeg takkede da heller ikke nej til at få en beroligende pille inden jeg blev kørt nedenunder til undersøgelsen. Jeg havde i forvejen sagt at jeg ikke behøvede de lange forklaringer om undersøgelsen. Da jeg selv mente at jeg i store træk vidste hvordan undersøgelsen forgik.  Da jeg ikke har den store skræk for kanyler og slager var jeg da heller ikke nervøs for selve undersøgelsen.

Jeg fulgte så meget det var muligt med på skærmen for at selv at hvor slemt det så ud. Jeg så ikke selv noget vildt foruroligende. Men ved gennemgang af billederne efterfølgende, fik jeg forklaret indsnævringerne på blodbanen til hjertet. De er i sig selv ikke livstruende og lægen kunne egentlig ikke forstå at de var nok til at give mig de smerter jeg nu en gang har. Så han vil lade lægerne i Skejby afgøre den videre behandling. Det er muligt at de vælger at lave et par udvidelser. Og ad den vej se om det ikke vil afhjælper problemet.

Der er klart at det er en helt ny situation for mig at stå i. Og at jeg nu pludselig står overfor en hel masse valg der skal træffes.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?