Brexit Europa on the Brink of War

læs højt

Jo jeg er vel med rette bekymret

Tænker jeg tilbage… på den jeg var ung så står Bloody Sunday i Nordirland måske lidt i skyggen af at det der skete i Vietnam dengang. og den fredsaftale der blevet lavet flere årtier senere, Påske Aftalen  / The Belfast Agreement. er måske på vej til at bliver brudt som en konsekvens af det britiske exit.. da en den del fredsaftalen inde bære at der aldrig mere må være en Hard Border mellem nordIrland og Irland..

At det fylder så meget for mig skyldtes helt sikkert at jeg var på en international spejderlejr der midt i 70erne, og mødet med drengene ovre fra Belfast..har helt sikkert været med til at forme mig i det jeg er i dag. hadet og frygten for dem der bor på den anden side af gaden er er ikke noget der bare lige forsvinder, efterlod et indblik og forståelse for frygt og had er noget der går i arv i mange generationer .. Derfor kan man frygte at Brexit godt kan medføre skidtet eksplodere lige op i ansigtet på briterne. og hvordan vil EU forholde sig til at Briterne bryder fredsaftalen ved at lave kontrol på grænsen mellem Irland og Nordirland og derved hindre den fri bevægelighed mellem Nord og Syd.. Er det er et “Europa on the Brink of War”

Jeg mener at at vi skal stå last og brast med Irland.. vi sidder bogstaveligt på flæsket. og ser man på dem der bestemmer ovre på den anden side af det store vand..så er der rigtig mange derover med irske rødder.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?