Bornholm sommerferien 2019

læs højt

En hel busfuld af mennesker, vi var med den udskældte Molslinje, så denne dag valgte. At sejle til tiden uden bemærkninger i øvrigt.

Jeg er på tur sammen med min kone, hendes fætter og kone, søster og svigermor. Så det er noget af en flok at følges med.. jeg holder helt fri fra de forskellige foreninger.. noget jeg vist også trænger til.. for det er mange timer jeg bruger.. der.

Som noget af det første var det en hurtig tur forbi Hammershus og Hammer havn.

Ve var ret tidligt fremme på hotellet (Pepita) i Ssandvig så der var tid til en tur ned på haven inden aftens maden,. Her blev vi fristet af hjemmelavet is og selv om vi vidste at den stod på lækkert aftens mad. Så måtte vi da lige have en inden..vi gik tilbage på hotellet.

Hotel Pepita et lidt ældre sted men virker til at fungere rigtig godt.

De har en lækker gårdhave med plads til at man kan sidde ude og hygge sig der.

Det er ikke så ti vi tager afsted på ferie.. så det er naturligvis noget vi ser frem til vi har før været på tur med Sørens Rejser og været glade for de programmer de sammensætter og var da også en af grundene til at vi igen valgte netop.. Sørens Rejser.

Jeg kunne skamrose dem i timevis ,,, Det er erfarne og dygtig folk de bruger hele vejen rundt og det er let at få lidt ekstra med i programmet så du er sikker på at få en god oplevelse hos dem.

For mig var turen et gensyn med Bornholm og lidt at dykke langt ned i minderne i fra sensommer 1978.. hvor jeg sidste gang besøgte Bornholm.

DEL:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?