læs højt

Ballonen er vist bristet… eller er den, man kan vel sige sig selv at træerne ikke vokser ind i himlen…

Det kan vel ikke komme bag på nogen at prisene ikke automatisk bliver ved med at stige. At boligpriserne havde nået et niveau hvor almindelige lønninger ikke kan følge med, vil da også få markedet til at gå i stå.

At en del har købt et hus de ikke har råd til at beholde hvis de går ned i løn. Enten fordi de bliver arbejdsløse eller bliver syge må da kun kunne skyldes dårlig rådgivning. Vil man have et hus der koster mange penge må det være selvfølge at man selv lægger penge på bordet.. så man har råd til at blive boende.

Bankerne har selv lavet deres risikovurdering da de lånte pengene ud.. de må jo have ment at de kunne holde pengene hjemme.. hvis ikke må de jo tage tage tabet det giver….

Jeg kan ikke se at jeg skal have ondt af dem der har sat sig alt for dyrt.. Der er da også masser af boliger til de rigtige penge… Jeg ved godt at de ikke lige ligger op til de attraktive adresser på Strandvejen…

Jeg ved godt at bankerne nu er blevet mere forsigtige med at låne ud … på den måde er de selv med til at få prisene til at falde… en selvforstærkende effekt…Det sku ikke undre mig at det fortsætter de næste 5 – 7 år.. de sidste par år af perioden vil priserne ligge stille…. så begynder træerne igen at vokse ind i himlen …

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?