Bambushaven hvorfor er den vigtig for mig

læs højt

Jeg har i mange år været fascineret af bambusplanter..  og lige som så mange andre mistede jeg alle mine bambus efter at de blomstrede.

Blomsterne Fargesia muriliae
Blomsterne Fargesia muriliae

Da jeg alligevel var i gang med at omlægge haven, kom der bare ingen nye bambusplanter ind i haven,  det var noget jeg de følgende år savnede.

For et par år siden fik jeg tre bambusplanter, fargesia nitida, som var spiret i hans have efter blomstring….  det var da en begyndelse.

Havedammen 2014

I løbet af sommeren 2014 fik den gamle staude have en overhaling alt er blevet gravet op.. der er anlagt en ny have-dam.. her er randbeplantningen domineret af bambus.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?