Bære dygtig grøn energi

læs højt

Bære dygtig

Bære dygtig grøn energi = kejsernes nye klæder. I Danmark fælder vi hvert år et stykke skov der svarer til Fyn og Sjælland og kalder det CO2 neutral, Vi hvert år sætter et minus 100 år på CO2 kontoen. 1 kg grøn CO2 bidrager lige så meget til den globale opvarmning som 1 kg sort CO2.. problemet er vores energi forbrug .. det skal reduceres med 99 %..

Danmark laver nogle fantastiske vindmøller… de laver rigtig meget strøm.. men de er også en tikkende miljøbombe af glasfiber og polystyren….. gamle møller bliver i dag eksporteret til bla. Rusland.. her ligger de så og venter på at moder natur får dem nedbrudt….

Nej, jeg har ikke set, et eneste grønt tiltag der har lavet et + på miljø kontoen… De fleste af os ved at det er dumt at pisse op mod vinden.. og at når jeg postulere at vi er 7 milliarder for mange mennesker på jorden, hvis vi vil leve som vi gør nu.. Så ser de fleste ud til at tænke “han har sku da tabt en skrue”

Jeg siger at det går hurtigt den forkerte vej med den klode vi lever på. Vi lever i et landbrugs land så vi producere selv meget mad, men hvor længe mon det varer ved, og kigger man de EU så er det kun i gode år at vi her er selvforsynende med fødevarer. og spørgsmålet er Kan vi i EU brødføde os selv?. Nej !

En mere bæredygig kost..

Danmark

Vi bor i Danmark.. og hvad er en bærebygtig kost her … skal vi se helt nøgternt på så er bananer, citrus, avocado, kiwi og mange af de tørrede bønner og ærter, ikke en del det der er bæredygtig i Danmark..

Nej den kommer til at stå på rigtig meget grød og vælling…. byg ,havre og sago .. her kommer det vigtige, fersk kød når der er adgang til det.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?