Bære dygtig

Bære dygtig grøn energi = kejsernes nye klæder. I Danmark fælder vi hvert år et stykke skov der svarer til Fyn og Sjælland og kalder det CO2 neutral, Vi hvert år sætter et minus 100 år på CO2 kontoen. 1 kg grøn CO2 bidrager lige så meget til den globale opvarmning som 1 kg sort CO2.. problemet er vores energi forbrug .. det skal reduceres med 99 %..

Danmark laver nogle fantastiske vindmøller… de laver rigtig meget strøm.. men de er også en tikkende miljøbombe af glasfiber og polystyren….. gamle møller bliver i dag eksporteret til bla. Rusland.. her ligger de så og venter på at moder natur får dem nedbrudt….

Nej, jeg har ikke set, et eneste grønt tiltag der har lavet et + på miljø kontoen… De fleste af os ved at det er dumt at pisse op mod vinden.. og at når jeg postulere at vi er 7 milliarder for mange mennesker på jorden, hvis vi vil leve som vi gør nu.. Så ser de fleste ud til at tænke “han har sku da tabt en skrue”

Jeg siger at det går hurtigt den forkerte vej med den klode vi lever på. Vi lever i et landbrugs land så vi producere selv meget mad, men hvor længe mon det varer ved, og kigger man de EU så er det kun i gode år at vi her er selvforsynende med fødevarer. og spørgsmålet er Kan vi i EU brødføde os selv?. Nej !

En mere bæredygig kost..

Danmark

Vi bor i Danmark.. og hvad er en bærebygtig kost her … skal vi se helt nøgternt på så er bananer, citrus, avocado, kiwi og mange af de tørrede bønner og ærter, ikke en del det der er bæredygtig i Danmark..

Nej den kommer til at stå på rigtig meget grød og vælling…. byg ,havre og sago .. her kommer det vigtige, fersk kød når der er adgang til det.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

wp-ekspertens hjem

Lidt om kunst / eller hvad er kunst

Skulpturer, tegninger, akvarel, maleri, det er vel alt sammen noget jeg har med hjemmefra, dog ikke lige fra min forældre, men min farfar havde dette gen, og han os stort set smittet hele familien, ja måske er jeg ikke så god til at tegne selv, men jeg har det kreative gen, og evnen til at formgive, er noget jeg har arvet fra ham.

WordPress VS Facebook

WordPress for alle.

Mine tanker om tekst, tale, kontorpakker, cloud løsninger og hjemmesider kontra Facebook.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Kom godt i gang med wordPress fra web4marketing

Kontakt informationer

  • Web4marketing.dk
  • v/ Per Borch
  • Salg@web4marketing.dk
  • Nr. Karstoftvej 17, 6933, Kibæk

Find os her:

Har du et spørgsmål ?