Arbejd Arbejd.. eller pension

læs højt

Jo jeg kan godt mærke at jeg ikke er 25 mere… det skal da ikke være nogen hemmelighed, men på den anden side så føler jeg noget mere frisk nu end jeg gjorde for 10 år siden. Jeg får da også noget mere fra hånden nu end jeg kunne magte tidligere.  Jeg ved godt at der en del ting der er ændret i mit liv der er med til at forbedre helbredet for mig..

De snart 40 år som type 1 diabetiker.. har ikke skadet min krop nævneværdig… Det har jeg fra mere end en læge nu. Øjne, nyre og fødder har det rigtig godt. Og har det faktisk væsentlig bedre end hos gennemsnits befolkning..

Og skal jeg være ærlig så er jeg da også godt i gang med at se om der ikke er et firma der lige mangler en med nogle IT skill’s som dem jeg matcher… jeg tror selv på at jeg ikke ville have problemer med at udfylde en stilling som developer og integrator, i en it virksomhed..

Jeg Bruger da også en del tid på at holde mig ajour, inden for den verden… så meget at jeg er begyndt at Undervise og Supporter i WordPress og Umbraco.

Glemte jeg ikke lige at nævne at jeg er begynde at lave jobansøgninger og at jeg også har været indkaldt til jobsamtaler.. her i år..

At jeg er klar på at 10 – 15 år mere som lønmodtager. Med lidt flere udfordringer end det der ligger i det frivillige arbejde jeg laver..

På den anden side så har jeg da også min have på 25000 kvm der kan sluge lidt tid. Så jeg burde ikke komme til at kede mig.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?