læs højt

Jeg glemmer ofte at jeg ikke er 17 mere og ikke lige burde kaste mig ud i så mange forskellige projekter. At jeg er kronikker i form af at jeg har haft Type 1 Diabetes, siden jeg var 17 burde holde mig fra at kaste mig ud i mange forskeligartede ting. men jeg føler nu ikke at jeg helt er færdig med alt.

Jeg er aktiv i diabetesforeningen både som formand for en lokalforening og Regions udvalg Midtjylland. Det sjæler lidt timer hveruge. men jeg bruger langt fra al min tid på sygdom. og elendighed. Jeg er med i Borgerforeningen ikke for at jeg tror jeg kan gøre den store forskel her men så kommer jeg da ud og møder andre mennesker. og kan den vej være med til at bakke om lokale tiltag.

Ja jeg bruger stadig tid på at være i haven.. det er et godt sted at stresse af, med fysisk aktivitet, føle sige lidt i et med omgivelserne og naturen. Her man man få ro på tankerne men også få en masse inspiration til nyt design og opfindelse..

Ja eg bruger mange timer foran skærmen.. og er vel egentlig godt opdateret når det drejer sig om forskellige CMS. systemer. og de er da også noget jeg tager ud og fortæller om. jeg har selv været været fortaler for at bruge WordPress til en masse forskellige opgaver. og har selv haft hjemmesider baseret på WP siden midt i nullerne denne side her har jeg holdt liv i siden slutning 2008

De sidste par år har jeg kastet mere energi ind i WordPress så meget at jeg pludselig ser at jeg er blevet til en del af det officielle team bag WordPress jeg har valgt at jeg gerne vil bruge nogle aftener i hver måned på at undervise og supportere i WP regi.

Netop det arbejde at undervise og supportere er det jeg selv føler der giver mig fuld valuta for det jeg investere i det.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?