wp-ekspertens hjem
læs højt

Min yngste datter fylder tyve i dag. Det må jo så betyder at jeg er ved at være halvgammel når den mindste er så gammel, ja hun er både flyttet hjemmefra og gift.

Det er stadig ikke forsvarligt at jeg selv kører bil dertil er jeg alt for svimmel, det ser udt til at insulinbehovet stadig ændre sig lidt. Igen i dag havde hypoglykæmi først på formiddagen. Så det er vist snart tid til igen at sætte insulindosis ned om aftenen. Den anden morgen var jeg nødsaget til at stå op kl. 4 for at spise. Pga lavt blodsukker.

Blodsukkeret er snart også det eneste det ikke koster at kontroller i dagens Danmark. Jeg syntes eller det er ved at være rigtig dyrt at være syg. Medicin udgifter er for mig mere end kr. 1000 hver måned.
Det er rigtig mange penge hvis man er på sygeløn, det er ca 10 % af det jeg får udbetalt i øjeblikket.

Jeg havde temmelig store smerter i brystet da jeg stod op og starte dagen med at tage ekstra nitroglycerin lige på senge kanten så efter at have hængt et par timer ved køkkenbordet tog jeg en lille lur til kl 14.00. Så kunne jeg lige lige klarer et par timer til jeg havde fået min eftermiddagskaffe sammen med konen. Den første time efter at jeg var stået op havde jeg slet ingen smerter, men de kom dog stille og roligt igen, selv om jeg ikke lavede noget videre fysisk.

Jeg tøffede lidt rundt på kontoret og ryddede lidt op i mine papirer. Men det var altså nok til at jeg blev træt.
Efter vi havde spist kørte vi hen til Gitte med boller og kage, hun fylte trods alt 20 idag og det skal fejres, En stor del af familien dukkede op i løbet af aftenen så det blev fejret selv om det ikke var til at finde en weekend alle kunne komme. Jo vi fik en rigtig hyggelig aften ud af det i Gitte og Peters lille hjem.

Da klokken var lidt over ni kunne jeg godt mærke at nu var jeg pludselig træt, smerterne fra hjertet tog hurtigt til i styrke, så da vi ved titiden var hjemme igen væltede jeg om på sengen efter at jeg havde taget min medicin, og sov hårdt i 3 timer hvor jeg vågnede stadig fuld påklædt.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?