15 år med WordPress

læs højt

I 2003 grundlagde jeg noget der havde potentiale til at bliver stort og i den forbindelse jeg havde bestilt en 1gb. fiber til min adresse.. og jeg ordrebekræftelsen i mine hænder .. da jeg indtil det virkelighed .. var mere end klar med end… med det server setup der skulle skulle bruges.. så måtte jeg købe mig på en anden lokation og jeg var blevet godkendt som EA- Partner.. og var et års tid senere meget tæt på at hale en kontrakt i land med Odinserverne .. World of Warcraft..

Derfor var jeg meget berørt af at forsyningsselskaberne valgte at trække stikket til midt vest bredbånd.. Det betød at grundlaget for min virksomhed forsvandt.. Selv den dag i dag er det ikke muligt at købe bredbånd på adressen .. og vi er i husstanden fritaget for digital post..

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?